Mircea Bravo nunta

Mircea Bravo s-a căsătorit joi iar anunțul a fost făcut de prietenii săi pe rețelele de socializare. Mircea Bravo s-a căsătorit cu o tânără din județ.


Persian Weddings Persian Wedding Aroos Aroosi Persian Sofreh Sofreh Aghd Sofreh Aghd Items Iranian Wedding Persian Wedding Persian Weddings Sofreh Aghd

Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine e vedetă nunții.

. Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Totuși au apărut imagini de la nunta lui Mircea Bravo după ce s-a căsătorit. Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine e vedetă nunții.

Șase persoane au primit îngrijiri medicale. Așa cum era de așteptat de la petrecere nu lipsit nici bunica comediantului Tanti Lenuța femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube. Vestea despre căsătorie a fost dată cu o săptămână în urmă la un eveniment din Bistrița-Năsăud la care acesta a fost prezent.

17 hours agoImagini de la nuntă. 14 hours agoCine au fost invitații de la nunta lui Mircea Bravo. Vloggerul Mircea Bravo a anunțat în urmă cu puțin timp în cadrul unui eveniement la Bistrița că se va căsători.

1 day agoSunt la nunta lui Mircea Bravo prima nuntă din România la care o să se fure bunica nu mireasa a scris pe Facebook Tibi Codorean unul dintre prietenii lui Mircea Bravo. Acesta trăiește astăzi cele mai mari emoții din viața sa. 10 hours agoVloggerul Mircea Bravo 34 de ani s-a căsătorit joi 16 iunie la Cluj-Napoca în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul Emil Boc.

Mircea Popa Cristi Ilișuan Tibi Codorean Cristi Ciu. Mircea Bravo s-a căsătorit. Apare într-o fotografie cu.

Mircea Bravo s-a așezat oficial la casa lui Mircea Bravo se numără. Fostele glorii s-au reunit pentru un meci al amintirilor cu ocazia centenarului. Cel care a postat prima fotografie de la eveniment a fost Bob Rădulescu prieten și coleg al lui Mircea Bravo.

El se va căsători cu aleasa inimii sale Georgiana mai tânără cu opt ani decât el cu care a ales să-și petrească restul zilelor. Cine e soția lui. Foto Mircea Bravo cununat de Emil Boc.

Captură de ecran - instagram Andrei Dragon. 15 hours agoTot el a mai notat. 13 hours agoSunt la nunta lui Mircea Bravo prima nuntă din România la care o să se fure bunica nu mireasa a scris pe Facebook Tibi Codorean unul dintre prietenii lui Mircea Bravo.

Imagini de la nunta. Cine nu a putut lipsi de la nunta comediantului FOTO Mai multe gospodării din Sântioana afectate de un incendiu. 13 hours agoSunt la nunta lui Mircea Bravo prima nuntă din România la care o să se fure bunica nu mireasa a scris pe Facebook Tibi Codorean scenarist.

Astfel joi 16 iunie a avut loc ceremonia în Cluj-Napoca la care nu au lipsit oamenii dragi ai cuplului. Bunica din Chinteni Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop a mai scris. Tânărul s-a ținut de cuvânt și a organizat nunta chiar joi în Cluj-Napoca.

Cel care a postat prima fotografie de la eveniment a fost Bob Rădulescu prieten și coleg al lui Mircea Bravo. Cunoscutul vlogger român Mircea Popa cunoscut în lumea virtuală drept Mircea Bravo își încheie joi viața de burlac. Ziua de 16 iunie a fost una cu adevărat importantă și plină de emoții pentru celebrul vlogger comediant.

De la petrecere nu au lipsit prieteni cunoscuți ai comediantului dar nici celebra bunică a comediantului. Mircea Bravo s-a căsătorit cu aleasa inimii lui. Apare într-o fotografie cu.

Acesta nu a pierdut timpul și a făcut nunta joi 16 iunie cu o fumoasă bistrițeancă pe nume Giorgiana. În imaginile publicate pe rețelele de socializare vedem că nelipsită de la nuntă a fost bunica lui Mircea Bravo cea alături de care el filmează foarte des și datorită căreia a avut un real succes transmite fanatikro. 13 hours agoTot el a mai notat.

La petrecere a fost prezentă și tanti Lenuța celebra bunică a comediantului. Au apărut și primele imagini de la nunta sa. Cum a arătat nunta lui Mircea Bravo.

Vloggerul Mircea Bravo a anunțat zilele trecute că se va căsători în această săptămână cu iubita. Imagini de la nunta. Colaj Fanatik Instagram.

Sunt la nunta lui Mircea Bravo prima nuntă din România la care o să se fure bunica nu mireasa a scris pe Facebook Tibi Codorean unul dintre prietenii lui Mircea Bravo. Vedeta a spus deja DA în fața ofițerului de stare civilă și se pregătește acum pentru petrecerea care va avea loc cu ocazia acestui eveniment special. De la eveniment nu a lipsit nici Tanti Lenuța sau actorul Bogdan Bob Rădulescu scrie Monitorul de Cluj.

Cununia a avut loc la foișorul din Parcul Central. 2 days agoNunta surpriza in showbizul romanesc. Bunica din Chinteni Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop.

Mihaela Ceaicovschi Radu Lărgeanu Alexandra Tarce Mircea PopaRegie. Mircea Bravo a spus adio burlăciei. Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului Bob Rădulescu care a postat şi o fotografie cu.

Cununia celebrului creator de pe rețelele de socializare a fost oficiată de primarul Emil Boc cel care i-a fost și profesor. Pe data de 16 iunie faimosul creator de pe rețelele de socializare a avut cele mai mari emoții din viața lui după ce și-a unit destinele cu iubita sa. Mircea Bravo s-a căsătorit.

Se casatoresc maine dupa o relatie de un an. Sunt la nunta lui Mircea Bravo și încă nu știu cine e vedetă nunții. Mircea Bravo s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Mircea Bravo a anunțat în urmă cu o săptămână că se va căsători cu aleasa inimii lui. Bunica din Chinteni Denis de la The Motans sau tipa aia care ne-a oferit mema cu Marica în prosop. 2 hours agoMircea Bravo a publicat în mediul online primele declarații după ce a devenit soț cu acte în regulă vorbind cu comunitatea sa de pe rețelele de socializare.

Marele eveniment a avut loc în Cluj-Napoca iar de la petrecere a fost nelipsită așa cum era de așteptat și deja celebra Tanti. Realizatorul de conținut ajuns celebru în România s-a căsătorit cu Georgiana aleasa inimii lui o tânără originară din Bistrița-Năsăud. Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului Bob Rădulescu care a postat şi o fotografie cu.

Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al vloggerului Bob Rădulescu care a postat şi o fotografie cu mirii potrivit Adevărul. 1 day agoMircea Bravo a anunțat în urmăc cu o săptămână că se va căsători și iată că nu a pierdut deloc timpulJoi 16 iunie a avut loc ceremonie în Cluj-Napoca. 10 hours agoMircea Bravo a făcut anunțul în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistrița sâmbătă 11 iunie 2022.

Vloggerul Mircea Bravo s-a căsătorit ieri cu aleasa inimii sale.


Pin On Romania Minunata


Romantic Wedding Centerpieces With Glamour Modwedding Wedding Centerpieces Tall Wedding Centerpieces Romantic Wedding Centerpieces


Surprize In Familie Nunta De Aur Youtube


I Have Photos From The Real Housewives Of Beverly Hills Wedding Wanna See Mother Of The Bride In A Tiara Alert Beverly Hills Wedding Pandora Wedding Wedding Inspiration


Pin By Morgan Danger On Events Flower Arrangements Beautiful Flowers Flowers Bouquet


Ocean Inspired Shades Of Blue Blue Beach Wedding Sky Blue Weddings Wedding Colors


Bunica Iși Deschide Magazin Mircea Bravo Youtube Youtube


Pin On Seriale


Am Surprins O Pe Bunica De Ziua Ei Mircea Bravo Youtube


Așa A Zis Bunica Mircea Bravo Youtube Film Movie Fashion Film


Pin On Flowers


Pizza Oven Brick Oven Build An Outdoor Pizza Oven For Your Etsy Build A Pizza Oven Pizza Oven Plans Pizza Oven


Acasă Youtube Kus Youtube Kostum


Surpriză Muzicală Pentru Mire Mireasa Canta Foarte Frumos 2017 Nunta Moldovenească Youtube Wedding Wedding Dresses Fashion


Cand Iubita Are Accident Mircea Bravo Diana Fashion Fedora


Film Photography Class At Wild Rice Retreat Wedding Flower Inspiration Flowers Bouquet Flower Bouquet Wedding


Pin On Umor


Set Of 3 Cylinder Vases 26 20 14 H Bruiloftdecoratie Bruiloftsideeen Bruiloftsversieringen


This Couple S Texas Wedding Took Place On A Baseball Field Flower Bouquet Wedding Wedding Bouquets Bridal Flowers

Comments

Popular posts from this blog

waktu melawat hospital kuala lumpur

old cigarette case

bomoh orang asli di johor